Zuidlarenstraat 57 / Unit 102
2545 VP Den Haag
T: 070-3676540
E: info@completeverzekeringen.nl

Financiële diensten

Een ieder heeft zijn eigen reden om vermogen op te bouwen. Denk aan studie van kinderen, trouwen, een eigen huis kopen, uw kinderen of kleinkinderen een schenking willen doen.

Het bezitten van een vermogen is prettig. Het geeft u het comfortabele gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid, maar op welke manier bouwt u nu vermogen op?

Bijvoorbeeld op een spaarrekening, zodat het op een veilige manier gestaag groeit en u er altijd bij kunt. Met de groei van uw kapitaal groeit ook uw verantwoordelijkheid. Want, werkt uw vermogen wel voldoende voor u? Moet u niet gelden, die u voor langere tijd niet nodig heb, beleggen? Wat is dan voor u de meest verstandige strategie?

Afbeelding Financiele diensten

 

Hoe kunt u met het combineren van spaar- of beleggingsvormen het beste rendement behalen die bij uw situatie het past? Wij maken een financieel plan dat geheel is toegesneden op uw persoonlijke wensen. Alle mogelijkheden die de huidige spaar- en beleggingenmarkt biedt, zetten wij voor u op een rijtje rekening houdende met de fiscale wetgeving.

U begint dan met een gedegen plan voor uw financiële toekomst en de gestelde doelen zullen voor u eerder haalbaar zijn. Wij staan al klaar om u te adviseren.

Lijn

Wilt u meer weten over Complete Verzekeringen of een van onze producten? Wij staan u graag te woord!
Neem contact op via het contactformulier of bel ons via 070- 367 65 40.

Partners


Copyright © 2014. All Rights Reserved.