Zuidlarenstraat 57 / Unit 102
2545 VP Den Haag
T: 070-3676540
E: info@completeverzekeringen.nl

Zakelijk

Als ondernemer bent u voortdurend bezig met uw bedrijf. U zoekt naar nieuwe omzetmogelijkheden, houd uw financiële positie in de gaten en u bent een goede werkgever voor uw personeel. Voor verzekeringszaken heeft u eigenlijk weinig tijd.

Met onze jarenlange ervaring zijn wij voor u een deskundige partner, of u nu een startende ondernemer bent of een reeds lang bestaand bedrijf runt.

U wilt uw verzekeringspakket in goede balans hebben. Welke risico’s
bedreigen het voortbestaan van uw onderneming? Welke risico’s kunt u
financieel zelf dragen, welke risico’s kunt u het best verzekeren
en tegen welke prijs?

Wij adviseren u aan de hand van onze stappenplan:

AfbeeldingZakelijk

 

Inventariseren

Wij maken samen met u een risicoanalyse van uw onderneming. Wij brengen uw aansprakelijkheid als onderneming en als werkgever in kaart en kijken ook naar uw leveringsvoorwaarden. We kijken naar de risico’s die u loopt met van uw gebouwen, inventaris en voorraden en transport.

Adviseren & Verzekeren

Aan de hand van in kaart gebrachte risico’s brengen wij een advies uit. Hierbij kijken we naar de financiële gevolgen als zich een schade voordoet en welke verzekeringsoplossingen hiervoor zijn.

Tevens adviseren wij u over preventiemaatregelen, waardoor het risico op schade word verminderd.

Vervolgens stellen wij een verzekeringspakket voor uw bedrijf samen. Hierin houden we rekening uw specifieke wensen en zoeken wij naar de producten met scherpste premies en beste voorwaarden.

Periodieke onderhoud pakket

Uw onderneming is continu in beweging, dat weet u als geen ander. Hierdoor veranderen de risico’s die uw onderneming loopt. Verzekeraars zijn ook steeds bezig om hun producten te vernieuwen en te verbeteren.

Uw verzekeringspakket veranderd niet automatisch mee, periodiek inventariseren wij samen met u de veranderingen in uw bedrijf en passen uw pakket aan.

Wij houden u op de hoogte over nieuwe producten. Tevens informeren wij u over wijzigingen in de wetgeving, die gevolgen hebben voor de verzekeringen van uw bedrijf. 

Persoonlijk plan

Voor u zelf als ondernemers is er nauwelijks een sociaal vangnet, u heeft geen recht op werknemersverzekeringen.

U word geacht zelf een voorzieningen te treffen voor het geval u bijvoorbeeld arbeidsongeschikt wordt. Ook voor de opbouw van uw pensioen dient u zelf een voorziening te treffen. Er zijn gelukkig voldoende mogelijk heden om deze voorziening te treffen. Wij maken samen met u een financieel plan, waarin zowel uw zakelijke als privé belangen worden meegenomen.

 Lijn

  Wilt u meer weten over Complete Verzekeringen of een van onze producten? Wij staan u graag te woord!
  Neem contact op via het contactformulier of bel ons via 070- 367 65 40.

Partners


Copyright © 2014. All Rights Reserved.