Zuidlarenstraat 57 / Unit 102
2545 VP Den Haag
T: 070-3676540
E: info@completeverzekeringen.nl

Prive

Welke verzekeringen zijn in uw persoonlijke omstandigheden verstandig om te verzekeren en welke risico’s kunt u best zelf dragen? 

Wij bekijken dit samen met u en stellen een pakket samen met de beste verzekeringen van de meest gangbare aanbieders.

U weet al wat u wilt verzekeren, maar wilt wel de beste producten in uw pakket?? Op onze website kunt u ook zelf een berekening maken en kiezen uit ruim assortiment aan aanbieders.

U stelt uw pakket samen met producten van verschillende aanbieders en profiteert toch van de voordelen van een pakketverzekering, zoals premiebetaling in termijnen zonder opslag en pakketkorting.

Gaat het nu om een autoverzekering of inboedel- en woonhuisverzekering, een aansprakelijkheid- of een rechtsbijstandverzekering, of u wilt een doorlopende reis- en annuleringsverzekering en een caravanverzekering. U kunt altijd kiezen uit de beste voorwaarden en premie.         

Heeft u trouwens al gedacht een inkomensverzekering in geval van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid en een uitvaart- levensverzekering?

Afbeelding Particulier

Financiële planning

Vaak richt men zich pas op latere leeftijd met de financiële toekomst en komt u pas dan tot de conclusie dat een beoogd doel, zoals eerder stoppen met werken, financieel niet haalbaar is. Dat is eigenlijk jammer, want op jongere leeftijd kunt u veel meer zaken met lagere investering goed regelen. 

Een advies van Assurantieplan geeft u inzicht in uw financiële positie en kunt u met een gedegen plan uw doelen voor de toekomst realiseren.

Lijn

Wilt u meer weten over Complete Verzekeringen of een van onze producten? Wij staan u graag te woord!
Neem contact op via het contactformulier of bel ons via 070- 367 65 40.

Partners


Copyright © 2014. All Rights Reserved.